Siirry sisältöön
  1. LaLiga Sarjataulukot – Jalkapallo Espanja

Koe jalkapallon huuma ja intohimo LaLigan parissa, yhdessä maailman seuratuimmista jalkapalloliigoista. Tämän sivun LaLiga sarjataulukko päivittyy kuin tulokset ovat selvillä!

LaLiga – Yksi Euroopan kovimmista jalkapallo liigoista!

LaLiga, virallisesti tunnettu nimellä LaLiga Santander sponsorisopimuksen ansiosta, on espanjalaisen jalkapallon ylimmällä sarjatasolla pelattava liiga. Se kokoaa yhteen Espanjan 20 parasta joukkuetta, jotka taistelevat niin mestaruudesta kuin paikoista eurokentillä, ja samalla välttävät putoamista alemmille sarjatasoille. Barcelonan stadionilla on myös SporttiRuutu käynyt paikan päällä seuraamassa LaLiga ottelua!

Sarjan historia

Sarja on perustettu vuonna 1929, ja se on vuosikymmenten saatossa kasvattanut mainettaan teknisesti taidokkaana ja taktisesti kiehtovana liigana. LaLigan joukkueet, kuten maailmankuulu FC Barcelona ja Real Madrid, ovat kansainvälisiä jättiläisiä, joiden pelitapa ja pelaajat viehättävät jalkapallofaneja ympäri maailman.

LaLiga sarjataulukko

Sarjataulukossa voit seurata joukkueiden edistymistä reaaliajassa: kuka johtaa mestaruuskilpailua, kuka taistelee putoamista vastaan ja kenen otteet ovat kauden suurimmat yllätykset. Päivitämme tilastot jokaisen kierroksen jälkeen, joten voit olla varma, että saat aina ajantasaisimman tiedon.

Liity meihin seuraamaan, kun Espanjan parhaat jalkapallojoukkueet taistelevat kunnian ja menestyksen puolesta – tervetuloa LaLigaan!